Saturday, March 3, 2012

MUDAH JER HAJI HADI PERJATUHKAN MAT SABU !


PAS BUKAN ISLAM DAN ISLAM BUKAN PAS ! INI HAKIKAT YANG WAJIB KITA TERIMA. PAS HANYALAH SEBUAH PARTI YANG DITUBUHKAN KERANA SESEORANG MARAH DAN TAK DAPAT TERIMA KEKALAHAN DALAM PEMILIHAN UMNO.

JADI KALAU SELAMA INI PAS DAKWA DIA LEBIH ISLAM DARIPADA ORANG LAIN SERTA BOLEH PULAK JAMIN ORANG KE SYURGA, SEKARANG NI KITA SEMUA TAHU PAS TAK LEBIH DARIPADA SEBUAH PARTI POLITIK YANG PEMIMPINNYA JUAL AGAMA UNTUK DAPAT KUASA.

KEMELUT DI KEDAH NI SEBENARNYA MELONDEHKAN BANYAK PERKARA YANG SELAMA INI RAMAI ORANG TAK TAU TERUTAMA PENGIKUT PAS.

YANG AKU NAK SEBUT KALI INI BETAPA PAS NI TAK ADA PEMIMPIN. HANGPA BAYANGKAN SERIUH RIUH MAT SABU, TUMBANGKAN TUAN IBRAHIM DAN NASHARUDDIN MAT ISA, TAPI BILA HAJI HADI UJI DIA SIKIT, DIA GAGAL.

AKU DENGAR SENGAJA HAJI HADI KE LUAR NEGARA DI TENGAH KONFLIK KEDAH YANG MERUNCING. NAK TENGOK BAGAIMANA MAT SABU HANDLE KONFLIK INI.

YANG AKU DENGAR MESYUARAT JK PUSAT PAS YANG MAT SABU PENGERUSIKAN BUAT PERTAMA KALI GAGAL MENCAPAI SEBARANG KEPUTUSAN WALAUPUN BERMESYUARAT SELAMA EMPAT JAM. GAGAL !

TAK ADA APA YANG DICAPAI DALAM MESYUARAT. NAK BUKTIKAN KEGAGALAN MAT SABU, DENGAN SEGERA HAJI HADI KELUARKAN KENYATAAN RASMI MINTAK AHLI PAS BERTENANG...

MAKNANYA KEADAAN DALAM PAS MEMANG TAK TENANG, MEMANG TENGAH SERABUT...

MAKNANYA JUGA HAJI MAT SABU NAK BAGITAU AHLI PAS, " TUNGGULAH SAYA BALIK. MAT SABU TAK BERUPAYA. SAYA YANG AKAN SELESAIKAN MASALAH.."

APA AGAKNYA PERASAAN MAT SABU YER..?


1 comment:

Anonymous said...

ko dengar, ko dengar, ko dengar . berapa kali ko nak dengar.

aku pun dengar bini ko dah bosan kat ko

aku dengar ko dok peras hasil bini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...