Saturday, May 26, 2012

MALANG BERGANDA, DULU LUMPUH SEKARANG BUTA !

AKU SELAMANYA TAK PERNAH ADA RASA HORMAT KEPADA AHLI POLITIK SEORANG NI. KARPAL SINGH SENDIRI TAK PERNAH ADA RASA HORMAT PADA ORANG LAIN.


SELAIN NUAR BRAHIM PADA AKU KARPAL SINGH JUGA ADALAH AHLI POLITIK BAHAYA  YANG SENTIASA MENYEMARAKKAN API PERMUSUHAN DALAM KALANGAN RAKYAT.


AKU SETUJU SANGAT DENGAN AHLI SEJARAH TERSOHOR TAN SRI KHOO KAY KIM. KATANYA " KARPAL BUTA SEJARAH ". KARPAL CUBA MEMADAMKAN HAKIKAT BAHAWA SEJARAH MASALALU NEGARA MEWAJARKAN HANYA ORANG MELAYU ISLAM YANG LAYAK DAN BOLEH MENJADI PERDANA MENTERI.


RAJA RAJA MELAYU DAN ORANG MELAYU BUKAN SEKADAR PRIBUMI BAHKAN TUAN DI TANAH MELAYU INI. KENYATAAN INILAH YANG KARPAL TOLAK.


AKU DAN ORANG LAIN TAHU INI KENYATAAN PILIHANRAYA. KARPAL HARAP PEMIMPIN UMNO AKAN MELATAH, KELUAR KENYATAAN KERAS HINGGA ORANG BUKAN MELAYU RASA TERSINGGUNG. DIA HARAP AKHIRNYA ORANG BUKAN MELAYU AKAN MENOLAK UMNO/BN.


INI NIAT KARPAL. AKU HARAP PEMIMPIN KITA JANGAN PEDULI PROVOKASI MURAH INI. TUMPUKAN USAHA MEMBANTU PENGUNDI. JANGAN JEMU TURUN KE BAWAH. CONTOHI PM, KITA CUBA KALAHKAN MUSUH MUSUH INI DALAM PRU 13.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...