Sunday, July 22, 2012

DALIL TANTAWI MEMANG LAYAK JADI KP PAS !


SEBENARNYA BUKAN SEMUA ORANG LAYAK, MAMPU DAN SANGGUP JADI PEMIMPIN PAS. HANYA YANG BERJIWA KERAS, SANGGUP MENIPU DAN MUKA 
' KERIN' JER BOLEH DUDUK DI KERUSI NI.


HANGPA TENGOKLAH DEBAT SINAR HARIAN BARU BARU NI. NASRUDDIN HASSAN TANTAWI DIBELASAH DENGAN TERUK OLEH USTAZ FATHUL BARI.


HANGPA TENTU DAPAT MENGESAN PENIPUAN TANTAWI TENTANG KARPAL SINGH YANG MENYOKONG HUDUD. HANGPA JUGA TENTU NAK TERGELAK DENGAR TANTAWI KATA PEMIMPIN DAP DAH MAKIN DEKAT DENGAN ISLAM !


DEKAT , TAPI TAK MASUK PUN..HE!HE!HE!


TAPI YANG AKU SYOKNYER IALAH BILA TANTAWI TUNJUK BODOH DIA YANG SEBENARNYA MENYEBABKAN DIA BENAR BENAR LAYAK JADI PEMIMPIN PAS!
DIA CAKAP TENTANG PENINGKATAN CUKAI BALAK DI KEDAH YANG NAIK BERGANDA GANDA.


HE!HE!HE! BODOHLAH HANG NI. MEMANGLAH CUKAI BALAK DI KEDAH NAIK SEBAB AZIZAN DAN PAS KEDAH TAK GHETI BUAT KERJA LAIN SELAIN MENEBANG BALAK. BANYAK HUTAN SIMPAN GONDOL AZIZAN BALUN.


HUTAN YANG SELAMA INI DIJAGA UNTUK PASTIKAN EKOSISTEM TIDAK TERGANGGU, JADI RANAP SEBAB ADA RAMAI TOKEH BALAK ' MANJA MANJA DENGAN ZIZAN TAK TAU'.. ZIZAN PULAK DAPUR DAH BERTAMBAH, MAU TAK MAU PAKAT BALUNLAH...


HE! HE! HE! SETENGAH MATI ZIZAN NAFI KERAJAAN PAS KEDAH HABISKAN BALAK DALAM SEMINIT JER TANTAWI BUAT PERISYTIHARAN KE SELURUH NEGARA.


APA MAKNANYA? MAKNANYA MEMANG TANTAWI SANGAT SESUAI JADI PEMIMPIN PAS SEBAB DIA MEMANG BODOH!!No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...