Tuesday, December 25, 2012

MATLAMAT SEBENAR GUAN ENG !!


BILA GUAN ENG TIMBULKAN SEMULA ISU KALIMAH ALLAH, MATLAMAT GUAN ENG BUKAN SEKADAR NAK GUNA KALIMAH ALLAH INI UNTUK MURTADKAN ORANG ISLAM.

GUAN ENG ADA MATLAMAT LAIN YANG SEBENARNYA SUDAH DIKETAHUI UMUM.

1. GUAN ENG HARAP PIMPINAN UMNO AKAN BERSUARA. SUDAH TENTU TAK BERSETUJU KERANA INI SOAL MARUAH ISLAM. BILA KELUAR JER KENYATAAN ITU MAKA IA AKAN DIGUNAKAN UNTUK TUNJUKKAN BETAPA UMNO ANTI KRISTIAN.

UMNO AKAN DIKATAKAN RASIS, EKSTREM, RADIKAL DAN BAHAYA KEPADA PENGANUT AGAMA LAIN.

2. GUAN ENG NAK BAGITAU SEMUA CINA YANG AKAN MENGUNDI BAHAWA SEBENARNYA ' TAIKO BESAR ' PAKATAN IALAH DAP KHASNYA GUAN ENG SENDIRI.

BUKTINYA BILA GUAN ENG PERMAINKAN , ALLAH PUN PIMPINAN PAS DAN PKR TAK BERANI NAK BERSUARA. GUAN ENG NAK BAGITAU CINA CINA SEMUA INI HADI KER, NUAR BRAHIM KER HATTA NIK AZIZ SENDIRI ADALAH HAPRAK, MELAYU BANGSAT YANG TAK BERANI CAKAP APA APA DENGAN DAP.

3. GUAN ENG NAK BAGITAU PENGUNDI SARAWAK DAN SABAH YANG MAJORITINYA BERAGAMA KRISTIAN BAHAWA DIALAH/DAPLAH YANG SEBENARNYA PEJUANG KRISTIAN SEBENAR.

KALAU NAK KRISTIAN BERADA PALING ATAS UNDILAH DAP. BILA DAP MENANG, BUKAN SAHAJA KALIMAH ALLAH TAPI KRISTIAN AKAN JADI AGAMA UTAMA DI REPUBLIK MALAYSIA.

INI SEMUA MAINAN YANG MEMANG DAH DIBACA. AKU HARAP KITA TAK MELOMPAT LEBIH. MULUT GUAN ENG HANYA DAPAT DITUTUP BILA KITA MENGUASAI 2/3 PARLIMEN.

MASA MEREKA LEMAH, SEBENARNYA MEREKA AKAN JAUH LEBIH BANGSAT DARI RAKAN MEREKA PAS DAN PKR!


2 comments:

KAMUNTING CENTRAL said...

Salam boss... Hebat blog boss... Mohon dapat dipautkan blog teman http://kamuntingcentral.blogspot.com ke blog boss... Terima Kasehhh Boss...

Anonymous said...

apa yang ko bising luncai, Najib dah jumpa orang kristian akan terima permintaan mereka. ko tak baca media ko sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...