Friday, May 20, 2011

RAJINIKANTH , SIVAJI, NUAR BRAHIM DAN NIK AZIZ..


KITA TIADA APA APA PUN SEBENARNYA..

SEMALAM DAN HARI INI MEDIA MELAPORKAN PELAKON TAHAP DEWA MURUGAN INDIA, RAJINIKANTH TELAH DIMASUKKAN KE HOSPITAL KERANA KESUKARAN BERNAFAS.

BAGI PEMINAT FILEM TAMIL, APALAH FILEM TANPA RAJINIKATH. ANAK ANAK MUDA YANG KELUAR PANGGUNG , BERJALAN, MAKAN DAN BERCAKAP MACAM RAJINIKANTH.

KALAU BERLAGA BAHU, MAHU KITA DISEPAKNYA. DIA RASA KEKUATAN RAJINIKANTH MERESAP MASUK KE DALAM DIRINYA.

HARI INI HERO YANG DIGILAI RAMAI KERANA MAMPU MENGALAHKAN SATU STADIUM ORANG, TERLANTAR TIDAK BERDAYA. SAMPAI MASA, KITA MENJADI ' BUKAN SESIAPA'.

SATU KETIKA DULU SIVAJI, IDOLA NUAR BRAHIM. SAMPAI SEKARANG NUAR BARANGKALI MENGANGGAP SIVAJI SEBAGAI HERO.

WAKTU SIVAJI MENINGGAL, INDIA SEPERTI DILANGGAR GARUDA. INDIA PERCAYA TIDAK MUNGKIN AKAN ADA LAGI SIVAJI YANG LAIN. ADA YANG MINUM RACUN KERANA TERLALU SEDIH.

AKU SEBUT DUA TOKOH INI UNTUK INGATKAN DUA TOKOH DI MALAYSIA. NIK AZIZ DAN NUAR BRAHIM. USAHLAH MEMAKSA PENGIKUT ' MENDEWA DEWAKAN ' DIRI.

ATAU USAH BIARKAN PENDEWAAN BERLAKU. KITA HAMBA TUHAN NI TIADA APA APA PUN. SEDIKITPUN TIDAK. SATU HARI KITA AKAN TUMBANG DAN PERGI MENGADAP TUHAN.

KEMUDIAN, KALAU AKU BOLEH INGATKAN , USAH TAKBUR DAN BONGKAK. USAH RASA DIRI SEMPURNA, SEBAB SELAIN APA YANG KITA MAHU ORANG NAMPAK, ORANG JUGA NAMPAK DAN MENILAI APA YANG KITA SEMBUNYIKAN...1 comment:

Anonymous said...

Pesanan yang baik untuk kita semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...