Monday, January 24, 2011

AZMIN BOGELKAN DUA ORANG SERENTAK ?

" SERENTAK TERLONDEH "BUKAN NUAR ATAU SHAMSIDAR TAPI ADA MANGSA BARU..

AKU BUKAN RETORIK. TAPI AKU BENAR BENAR YAKIN BAHAWA KITA ADALAH HAMBA TUHAN YANG TIDAK BERUPAYA. KITA NI KECIL SANGAT DI SISI TUHAN.

INILAH PENGAJARAN DARIPADA SIDANG DUN SELANGOR HARI INI.KONONNYA NAK TUNJUKKAN BETAPA JAHATNYA UMNO/BN DARI DAHULU SAMPAI SEKARANG.

PAKATAN TAHU MEREKA TAKKAN BERJAYA. LAGIPUN BUKAN PINDAAN MATLAMAT DIA ORANG. MATLAMAT DIA ORANG IALAH NAK TUNJUK BAHAWA UMNO YANG DERHAKA.

MAKA AZMIN PUN BERPENCAKLAH. BERSEDIA SANGAT NAMPAKNYA. CAKAPPUN MACAM NUAR BRAHIM. BERKERUT WAJAH KHALID IBRAHIM. RASA TERANCAMLAH KOT. JAHAT SANGATLAH TUN MAHATHIR KERANA PINDAAN YANG DIBUAT PADA TAHUN 1993.

YANG AKU NAK TEKANKAN IALAH PERANCANGAN ALLAH TA'ALA YANG GAGAL 'DIBACA' LEBIH AWAL OLEH PAKATAN.

DENGAN MUDAH SATIM DIMAN BENTANGKAN FAKTA BAHAWA SEWAKTU PINDAAN ITU DIBUAT, HAJI HADI DAN LIM KIT SIANG JUGA MENYOKONG SEPENUH JIWA RAGA DIA ORANG.

TERLONDEH SELUAR HAJI HADI DAN KIT SIANG. BARU DUA HARI LEPAS NIZAR BALUN UMNO KERANA PINDAAN 1993 DI LABIS, HARI INI DIBUKTIKAN DI SELANGOR BAHAWA BOS DIA PUN SAMA MENYOKONG.

AKU TUNGGU APA PULAK HAJI HADI NAK TIPU LEPAS NI. CUMA AKU NAK INGATKAN, TIPULAH SEMUA ORANG TAPI JANGAN LUPA ADA ALLAH SEBAGAI SAKSI.

KEPADA AZMIN TERIMA KASIHLAH. DAH BIASA TELANJANGKAN ORANG AKHIRNYA TELANJANGKAN GENG SENDIRI.2 comments:

Zulfikar Hazri said...

hahaha... bagus.. padan muka penipu tu.. Tuhan marah sape suka tipu..nanti kat akhirat kene potong lidah... cayalah!!!

shamsulS2 said...

Pada pandangan saya, isu ini boleh dikaitkan dengn pepatah "Pelanduk lupakan jerat tapi jerat tak lupakan pelanduk". Melayu mudah lupo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...