Monday, January 31, 2011

HADI LEMAS DI TENANG.

" ADA TANGAN GHAIB MENCATUR MEREKA "


PERCATURAN NUAR BRAHIM BERJAYA

AKU DAH JANGKA DAN NAMPAKNYA JANGKAAN AKU BETUL. SELEPAS GALAS SEKARANG TENANG. ADA DUA PERKARA BESAR BERLAKU

1. UMNO SEDANG MENGALAMI PEMULIHAN YANG PESAT. DI MANA MANA ADA KELEMAHAN YANG BOLEH DIPERBAIKI. AKU JANGKA PEMULIHAN INI AKAN BERTERUSAN SEHINGGA PRU 13.

2. PAS SEDANG MENUJU KEHANCURAN. IRONINYA KEHANCURAN INI BUKAN KERANA SERANGAN UMNO TETAPI KERANA UNSUR DALAMAN PAS DAN PAKATAN.

HAJI HADI SEDANG DITEKAN, DISABOTAJ DAN AKAN JATUH BERSAMA ORANG ORANG YANG DIKATAKAN HAMPIR DENGANNYA.

NASHARUDDIN MAT ISA, SALAHUDDIN AYUB, TUAN IBRAHIM TUAN MAN DAN BEBERAPA ORANG JK PUSAT BERSAMA NASRUDDIN HASSAN TANTAWI. MEREKA AKAN TERJUN BERSAMA HADI.

NIK AZIZ SEDANG MEMPERSIAPKAN HUSAM, KHALID SAMAD,MAHFUZ, MAT SABU DAN BEBERAPA YANG LAIN.

DI ATAS SEGALA PERCATURAN INI IALAH NUAR BRAHIM YANG MENCATUR DENGAN ARAHAN DAP.

HARI INI HAJI HADI MENGELUARKAN KENYATAAN YANG SANGAT BESAR MAKNANYA. " PAS AKAN BERUNDING DENGAN PKR UNTUK TENTUKAN CALON MERLIMAU ".

HADI TELAH MENJADI KECIL DAN RUNDUK. HADI MENJADI MALU DAN TAKUT. PERCAYALAH KEPADA AKU. HAJI HADI SEDANG BERADA DI HUJUNG HAYAT POLITIKNYA MELAINKAN DIA BERANI BERTINDAK DI LUAR KOTAK YANG LAZIM.


3 comments:

Anonymous said...

MAMPUSLAH LU..PUNDEK

dankuala.com said...

ANON,

BIAR SAYA MENEKA. SAUDARA ADALAH PENYOKONG PAS YANG BARU PULANG DARI LABIS. TAK DAPAT TERIMA KEKALAHAN KERANA DIJANJIKAN KEMENANGAN.

YAKINLAH. BERTAUBAT DAN TINGGALKAN PAS YANG SEDANG MENUJU KEHANCURAN.

Anonymous said...

yang saudara mengat2 orang tu ingat baik sngat ke.....x ke berdosa....pikir dan renung la.....x kisah la pas ke umno.....aku x berminat...tp kalau saudara fitnah seseorang tanpa bukti kukuh dan 4 org saksi...baik saudara bertaubat kerana hukumnya saudara dah buat dosa besar .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...