Saturday, January 29, 2011

.TOLONG MALA YER..SUAMI MALA DAH KENA PECAT!!

" PILIHLAH UMNO DEMI MASA DEPAN MEREKA YANG KITA KASIHI "


ADA YANG LEBIH BESAR KITA PERHITUNGKAN.

INILAH MODAL MUSLIMAT PAS DAN SISWI IPTA PETANG TADI DAN MALAM INI.

MEREKA MENDAKWA CIKGU MAAROF DAH KENA PECAT. CIKGU MALA PULAK DAH BERHENTI KERJA. APA MEREKA ANAK BERANAK NAK MAKAN JIKA CIKGU MALA KALAH.

AKU YAKIN PENGUNDI TAK KAN PERCAYA. INI BUKAN MAIN MAIN PONDOK ATAU MAIN KAWIN KAWIN. INI PILIHANRAYA. PENGUNDI TENANG AKU YAKIN CUKUP MATANG.

KEMENANGAN BESAR KALI INI SANGAT PENTING.

1. KEMENANGAN INI BUKTI PENOLAKAN POLITIK MENGHINA SEPERTI YANG PAS AMALKAN. JAHILLIAH, TOTOK, BUTA PERUT, TAK DAPAT HIDAYAH DAN ISI NERAKA JAHANAM . INILAH ANTARA TUDUHAN PENCERAMAH DAN TUKANG KEMPEN PAS TERHADAP PENGUNDI TENANG.

2. KEMENANGAN INI BUKTI BAHAWA RAKYAT MENOLAK SAMA SEKALI SEBARANG BENTUK PENJAJAHAN LUAR . PENGLIBATAN AKTIF SECARA LANGSUNG DAN TIDAK LANGSUNG RAKYAT DAN PEMIMPIN SINGAPURA JELAS PERCUBAAN MEREKA MENJAJAH
KITA.

3. KEMENANGAN INI BUKTI JELAS BAHAWA KITA TAK DAPAT MENERIMA SEBARANG PERBUATAN MENGHINA, MEMPERLEKEH INSTITUSI YANG AMAT PENTING BAGI MENJAMIN KEAMANAN NEGARA. INSTITUSI RAJA, INSTITUSI KERAJAAN YANG LAIN WAJIB KITA PERTAHANKAN.

4. KEMENANGAN INI BUKTI JELAS BETAPA KITA ADALAH RAKYAT YANG BERSYUKUR DENGAN KEMAKMURAN YANG ADA, KITA BERTEKAD UNTUK MENYEDIAKAN MASA DEPAN GEMILANG BAGI ANAK CUCU KITA.

5. KEMENANGAN INI PENTING SEBAGAI PETANDA BAHAWA KITA MENERIMA GAGASAN 1 MALAYSIA DAN MENOLAK SEBARANG PERCUBAAN UNTUK MELAGA LAGAKAN KITA SESAMA SENDIRI.

6. KEMENANGAN INI PENTING KERANA KITA MAHU MENOLAK SAMA SEKALI SEBARANG PERBUATAN MENJUAL AGAMA UNTUK KEPENTINGAN DIRI SENDIRI.

ESOK MENGUNDILAH DENGAN YAKIN BAHAWA UMNO/BN AKAN MEMERINTAH SEBAIK MUNGKIN. MENGUNDILAH DENGAN NIAT DAN AZAM MUDAH MUDAHAN APA JUA BENTUK KESESATAN AKAN KITA HAPUSKAN.

MENGUNDILAH DENGAN NIAT BERIBADAH. SEMOGA ALLAH MENERIMA IBADAH KITA DAN MEMBERKATINYA.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...