Tuesday, June 7, 2011

BOB LOKMAN BAKAL AJK PAS PUSAT !!


MEMILIKI CIRI CIRI PEJUANG PAS TULEN !

AKU DENGAR ANGIN BERTIUP AGAK KENCANG DI BAWAH NI. ADA DUA TOKOH YANG AKAN DILANTIK SEBAGAI AJK PAS PUSAT UNTUK
MELENGKAPKAN PASUKAN PILIHANRAYA AKAN DATANG KE ARAH MEMPASTIKAN DAP MENANG BESAR !

1. BOB LOKMAN - ANTARA KELEBIHAN BOB IALAH DIA NI BERUPAYA MENGELIRUKAN AUDIEN. PERHATIKAN CARA DIA BERCERAMAH. SETAKAT INI UMUM MENGAKUI BOB LOKMAN KALAU BERCAKAP BUKAN SAJA KHALAYAK TAK FAHAM BAHKAN AKU YAKIN DIA SENDIRIPUN TAK FAHAM.

MEMANG PAS PERLU MENGELIRUKAN ORANG SUPAYA ORANG YANG KELIRU INI AKHIRNYA BUAT KEPUTUSAN UNTUK TIDAK BERFIKIR SAMA SEKALI. INI MATLAMAT PAS ! BILA DAH JADI BEGITU BARULAH TOKOH KEDUA MENGAMBIL TEMPAT .

2. TOKOH KEDUA INI IALAH AZLI MUSA TALIBAN. DIA NI MEMANG HIDUP DIA SENTIASA DALAM KEADAAN MARAH DAN DENDAM. SEBAB ITU BILA DIA CERAMAH, DIA AKAN MAKI HAMUN DAN CERCA MUSUH POLITIK.

AUDIEN DAH TAK BERFIKIR. BILA DIHASUT MAKA DENGAN SENDIRINYA MEREKA AKAN TERUS PERCAYA. KALAU MANGSA AZLI KETIKA ITU MUFTI, MAKA AUDIEN PUN PAKAT PAKATLAH MARAH DAN BENCI MUFTI WALAUPUN MEREKA TAK TAHU KENAPA MEREKA BERPERASAAN BEGITU.

SELEPAS DUA ORANG NI CERAMAH, BARULAH DAP AKAN BUAT RUMUSAN. MAKA AKHIRNYA AUDIEN AKAN NAMPAK BETAPA BAIKNYA DAP DAN BERDUYUN DUYUNLAH MEREKA MENYOKONG DAP.

INILAH ASAS MENGAPA KHABAR ANGIN TERSEBAR TENTANG KEMUNGKINAN DUA ORANG NI AKAN DILANTIK MENJADI AJK PAS PUSAT . KITA TUNGGULAH TENGOK..

PADA AKU SIAPAPUN DILANTIK DAH TAK PENTING SEBAB PAS MEMANG SEDANG MENGGALI KUBUR MEREKA, DAP AKAN TOLONG KAMBUSKAN NANTI...4 comments:

ajai62 said...

Assalam Bro

Biarlah dia lantik siapa saja.... kerana ceramah mereka akan diikuti oleh penganut jumud dan hati mati mereka sahaja... Dah bertahun kena tipu pun masih nak mengharap PAS tubuhkan Negara Islam Nik Aziz.... Tak masuk syurga pun sesiapa yang mengundi PAS...

Anonymous said...

Ajai 62,

Setakat mempunyai kefahaman sendiri tidak cuup. Mari kita bersama menentang bahaya pakatan pimpinan DAP ini dengan daya upaya yang kita ada.

Kerana ALLAH...

mbigr10nov2010 said...

Penyokong PAS memang hidup dlm dendam dan amarah saja. Tapi kalau pasal kemudahan yg BN bagi sebat semua. Pengalaman aku dgn anak-anak muda yg sokong PAS: masa PRU naikkan poster dan bendera PAS, buat bising sana sini, tuduh orang koyak poster, cakap celupar, semua tak betul. Depa saja yg benar.Kerajaan buat gelanggang futsal depa yg serbu dulu. Tak reti nak berterima kasih.

shamsulS2 said...

Pada Pandangan Saya:-

Apakah persamaannya diantara parti PAS di Malaysia dengan para mujahidin yang menentang tentera Russia diAfghanistan???

Para mujahidin berperang kerana Allah yang Maha Esa dan akhirnya Allah yang Maha Esa memberi kemenangan kepada mereka dengan keluarnya tentera Rusia dari bumi Afghanistan.

Kenapa sehingga kini parti PAS tidak mendapat kemenangan seperti para Mujahidin tersebut sedangkan parti PAS memperjuangan Islam???

Saya berpendapat kegagalan parti PAS sehingga kini adalah kerana parti PAS tidak ikhlas memperjuangkan Islam.

Parti PAS tidak menghayati ajaran agama Islam yang dibawa oleh Junjungan Besar kita.

Parti PAS hanya menghayati Islam sebagaimana yang hendak mereka hayati dan bukannya berlandaskan ajaran Islam yang dibawa oleh Junjungan Besar kita.

Contohnya memutuskan pertalian sesama Islam, maki-hamun, sumpah seranah, menghina dan lain-lain perkara negatif yang bertentangan dengan ajaran Islam yang dibawa oleh Junjungan Besar kita.

Oleh itu parti PAS tidak akan memperolehi kemenangan ke atas yang batil sehingga parti PAS ikhlas memperjuangkan Islam seperti mana telah dibuktikan oleh para mujahidin di bumi Afghanistan.

Keikhlasan telah ditunjukkan oleh parti UMNO dari mula-mula ditubuhkan sehingga kini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...