Friday, June 10, 2011

GEMPAR !! KIT SIANG HADIAHKAN MAT SABU IPOH TIMUR !

" LIM KIT SIANG : MEMELUK SAMBIL MEMATUK ! "


SEBAGAI BALASAN HURU HARAKAN NEGARA !

INI ADALAH ANTARA BERITA YANG TERSEBAR SEKARANG. MAT SABU DAH BERJAYA MEMENUHI KEHENDAK DAP DENGAN MEMIMPIN GERAKAN PENYINGKIRAN GOLONGAN AGAMA DALAM PAS.

MAT SABU JUGA NAMPAKNYA AKAN BERJAYA MEMIMPIN PERHIMPUNAN BERSIH 2. KEMPEN SEDANG GIAT MAT SABU JALANKAN DENGAN BANTUAN MEDIA MEREKA KHASNYA PARA BLOGGER UPAHAN MEREKA.

MATLAMAT DAP JELAS.

1. SUASANA HURU HARA MESTI DICETUSKAN BAGI MELUMPUHKAN KERAJAAN UMNO. EKONOMI MESTI DIHANCURKAN AGAR RAKYAT TANPA MENDERITA MELALUI KENAIKAN KADAR INFLASI.

2. PERANG SAUDARA ANTARA ORANG MELAYU MESTI BERLAKU JUGA SEBELUM PRU 13. INI MEMBOLEHKAN DAP MENJADI DOMINAN DAN BERKUASA SECARA MUTLAK.

3. IMEJ NEGARA DI MATA DUNIA WAJIB DICALAR. INI AKAN MEMBOLEHKAN PELABUR SEDIA ADA LARI DAN MENGHALANG PELABUR BARU DARIPADA MASUK MELABUR.

DAP TIDAK AKAN MAMPU MELAKUKAN SEMUA INI. SEDANGKAN MATLAMAT MENGUBAH PERLEMBAGAAN WAJIB DICAPAI SEBAGAI MEMENUHI KEHENDAK MENTOR MEREKA LEE KUAN YEW.

DAP SEDAR, JIKA PRU 13 UMNO MASIH DOMINAN, MEREKA AKAN MENGHADAPI KESUKARAN UNTUK MENCAPAI MATLAMAT MEREKA.

YANG GHAIRAH, YANG MABUK KEPADA KUASA IALAH PAS. MAT SABU MEMPUNYAI IMPIAN YANG TAK PERNAH TERCAPAI. DIA MAHU BERADA DI PUNCAK TIDAK KIRA APA PUN ALASAN DAN CARANYA.

MAT SABU TIDAK AKAN MENANG JIKA BERTANDING DI KAWASAN MELAYU. RAKYAT TAHU MAT SABU PERAMPAS ISTERI ORANG. RAKYAT TAHU MAT SABU TELAH MEMAKAN HARTA ANAK YATIM MEMALI.

KIT SIANG AKAN KORBANKAN IPOH TIMUR. AKU YAKIN KIT SIANG AKAN MENANG DI MANA MANA KERUSI MAJORITI CINA. MAT SABU AKAN BERTANDING DI IPOH TIMUR ATAS TIKET PAS.

INILAH STRATEGI KIT SIANG, DAN CINA DAP! SYARATNYA MUDAH.
MAT SABU MESTI JAYAKAN PEMBERONTAKAN. MAT SABU MESTI BANTU DAP CAPAI CITA CITA BESAR MEREKA.

KORANG TUNGGULAH SEHARI DUA NI. BERITA INI AKAN JADI BERITA UMUM DAN DI DEDAHKAN KEPADA RAKYAT.

DAN AKU YAKIN. KITA SAMA SAMALAH TUNGGU. HISHAMUDDIN AKAN TAMPIL LAGI DENGAN AMARAN YANG LEBIH KERAS. MALANGNYA MELAYU KERANA TELAH HILANG KEBERANIAN.


3 comments:

jo said...

ISAkan..

Anonymous said...

MANA HISHAMUDDIN BERANI !

KALAU APA APA JADI PADA TANAH MELAYU LEPAS NI, ORANG PERTAMA YANG NAK KENA HUKUM HISHAMUDDINLAH..

Anonymous said...

peluk la toyok tu pada hal jika dia lebih kuat tengok la dia nak berpeluk lagi ke tak . mana satu musuh pun PAS tak kenal .. bodoh !!!!!
sekarang ni memang dah jelas taktik halus mereka nak melaga-lagakan orang Melayu supaya orang Melayu berpecah-belah berperang satu sama lain nanti mudah negara ini mereka kuasai. amat bahaya kerana taktik halus ini sudah mula memberi kesan dan sekarang ini kita dapat lihat bagaimana orang Melayu berpecah mengikut haluan ketaksuban masing-masing.
kerajaan harus segera bertindak tegas dan bukan hanya 'tunggu dan lihat' atau pun sekadar amaran. dalam pada melaung perpaduan rakyat musuh negara pengkhianat negara tidak harus diberi muka .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...