Sunday, June 12, 2011

KEJUTAN HUJUNG MINGGU !!!

" APA SAHAJA AKAN MEREKA LAKUKAN ! "


PEMIMPIN DAP BAKAL PELUK ISLAM !

MEREKA TELAH MEMBERI SALAM. MEREKA TELAH MEMBACA AYAT SUCI AL QURAN. MEREKA TELAH MENTAFSIR HADIS. MEREKA JUGA TELAH MASUK KE DALAM MASJID.

YANG BELUM PEMIMPIN DAP LAKUKAN IALAH MEMELUK ISLAM !

TAPI KORANG PERCAYA KEPADA AKU. DALAM MASA TERDEKAT KHASNYA SEBELUM PRU 13, AKAN ADA PEMIMPIN DAP YANG AKAN MEMELUK ISLAM.

KEBETULAN SEBAHAGIAN DARIPADA MEREKA TIDAK PEDULI KEPADA AGAMA. MEREKA HANYA MELAKSANAKAN RITUAL ADAT DAN BUDAYA SELAMA INI.

JIKA DENGAN CARA PEMIMPIN MEREKA MEMELUK ISLAM UMAT MELAYU AKAN BERPECAH BELAH, JIKA DENGAN CARA MEMELUK ISLAM UMAT MELAYU AKAN MEMBERONTAK, JIKA DENGAN CARA MEMELUK ISLAM MEREKA AKAN MEMPEROLEHI KUASA MUTLAK,
JANGAN TERKEJUT JIKA DALAM MASA TERDEKAT INI ADA PEMIMPIN MEREKA MEMELUK ISLAM.

PADA KETIKA ITU PAS AKAN CAIR. PADA MASA ITU NIK AZIZ AKAN MENANGIS KERANA PERCAYA KEPADA MAINAN POLITIK DAP KOMUNIS.

MANA ADA AHLI PAS YANG TIDAK TERKESAN DENGAN AIR MATA NIK AZIZ. MAKA MEREKA AKAN BANGKIT. MEREKA AKAN MEREDAH KEPUNGAN POLIS. MEREKA AKAN DEPANI FRU DAN PASUKAN KESELAMATAN KERANA MEREKA BERASA BAHAWA MEREKA WAJIB BERJUANG DEMI MEMBALAS AIR MATA PILU/SAYU NIK AZIZ YANG TERHARU DENGAN KEISLAMAN SEORANG PEMIMPIN DAP.

KETIKA ITU KITA AKAN BERTEMPUR SESAMA SENDIRI. NEGARA MENJADI HURU HARA DAN KACAU BILAU. PELABUR AKAN LARI MEMBAWA PELABURAN MEREKA.

PASTI RAKYAT AKAN MENDERITA. DAH TENTU RAKYAT AKAN SENGSARA. CAPAILAH IMPIAN DAP ! APALAH KEHILANGAN SEORANG YANG BERTUKAR AGAMA, SEDANGKAN RIBUAN BERSEDIA MENJADI HAMBA.


1 comment:

Anonymous said...

kalu pun DAP masuk islam sekadar ritual sajer ape bezanyer ngan pemimpin umgok skang ni pun...same jer...soal die nk masuk ke tidak ke itu hal die ngan Tuhan...ko x yah sibuk2...ko ni umpama org yg dah tak de akal....hujah jalanan, pemikiran sempit melayu warisan umngok/beer end...dah2 la buat post sia2 ni kalau belajar ilmu agama pun x seberapa...ISLAM bukan hak sesuatu kaum sajer bro...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...