Thursday, October 28, 2010

CALON PKR KAKI JUNUB/ KAKI NOMBOR


INILAH CALON PALING BERKUALITI YANG PAKATAN PEMBANGKANG ADA

Korang jangan kata ini fitnah. Berita ini disiarkan sendiri oleh Suara Keadilan. Lagipun aku tak perlu nak buat fitnah sebab kita tahu BN akan menang Bukit Sapi.

Aku memetik berita daripada Suara Keadilan supaya rakyat menilai betapa rosaknya Pakatan Pembangkang. Betapa jahatnya mereka sehingga sanggup memilih orang yang sama sekali tidak berakhlak untuk jadi pemimpin.

Tapi sekali fikir ada juga logiknya pemilihan Ansari ni. Pilihan Nuar Brahim , semacam Nuar Brahim jugaklah.

Korang baca petikan berita di bawah :-


1. " JETI RUNTUH PETANDA BURUK BUAT BN."

BILA BACA TAJUK AKU INGATKAN CALON ATAU PEMIMPIN BN YANG JATUH. RUPA RUPANYA ANSARI ABDULLAH JATUH TERJUNAM LENCUN DALAM AIR. YANG LUCAHNYA IALAH APABILA ANSARI KATA " SAYA DAPAT MANDI JUNUB PERCUMA HARI INI "

TAK PENTING APA NIAT ANSARI. MUNGKIN NAK MELAWAK. TAPI MELAWAK MACAM ITU MAKNANYA TAK LAYAKLAH JADI PEMIMPIN.SETARALAH DIA DENGAN MAHFUZ SELUAR DALAM.


2." MUHYIDDIN TAK TAHU ILMU HISAB"


ITU TAJUK KEDUA. JUGA AKU PETIK DARIPADA SUARA KEADILAN EDISI YANG SAMA. BERITA INI MENUNJUKKAN ANSARI CALON PKR KAKI NOMBOR. DIA KATA TPM TAK PANDAI ILMU HISAB. KATA ANSARI DAH LAPAN KALI BERTANDING.


ANSARI KATA " SAYA TAK MARAH SEBAB KAWAN CINA SAYA BAGITAU ANGKA 8 ADALAH ANGKA YANG BAIK. ADA ONG ".


ORANG YANG BERCAKAP PASAL NOMBOR DAN ONG NI MEMANG KAKI NOMBORLAH.


DAH LENGKAPLAH TU. NOMBOR JADI, JUNUB PUN JADI. INILAH ORANGNYA YANG DILETAKKAN OLEH PEMBANGKANG UNTUK MEWAKILI RAKYAT. AKU HARAP RAKYAT NILAILAH.


INILAH PENGHINAAN PEMBANGKANG SEBENARNYA.

1 comment:

udanggalah said...

Nampaknya Pak Luncai kena ajar Ansari cara-cara mandi junub.Memang orang kaki nombor ni pantang dengar benda berkaitan dengan nombor...tapi mathematik belum tentu PASt lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...